ro en de
cariere cariere

In continua ascensiune S.C. Euroelectric S.R.L. se bazeaza pe o echipa alcatuita din profesionisti. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra completeaza-ti un CV si trimite-l la e-mail: office@euroelectric.ro. Locuri de munca disponibile electricieni - 1 , ingineri - 1

Electricieni pentru activitati de montaj. Responsabilitati: - realizarea, la sediul beneficiarilor, a instalatiilor electrice de forta, iluminat, prize si comanda. Cerinte: - studii de specialitate; - disponibilitate la deplasari in tara si in strainatate; - experienta in domeniul instalatiilor electrice - permis de conducere cat. B cu experienta minim 3 ani transport autoutilitare pana la 3,5 t. Se ofera: - pachet salarial atractiv; - posibilitati de dezvoltare profesionala continua.

Ingineri profil electric / energetica / instalatii Responsabilitati: - proiect management pentru lucrari de instalatii electrice - incercari si verificari instalatii electrice si electroenergetice - proiectare electrica EPLAN Cerinte: - studii de specialitate; - disponibilitate la deplasari in tara si in strainatate; - experienta in domeniu ; - permis de conducere cat. B (prezinta un avantaj). Se ofera: - pachet salarial atractiv; - posibilitati de dezvoltare profesionala continua.

cariere-galerie cariere - galerie
+ clic pe imagine pentru a mari