Clienti

Michelin Avlona Hall - Grecia

Lucrari: 

Instalatii electrice de forta, prize si iluminat industrial. Montaj tablouri electrice de distributie si automatizare.

Hellmann WorldWide Logistics - Bor, Cehia

Lucrari: 

Instalatii electrice interioare.

 

BILLA Romania

Lucrari: 

Instalatii electrice interioare si exterioare, instalatie de paratrasnet si priza de pamant. Executie si montaj tablouri electrice, conexiuni. Verificari si puneri in functiune. Interventii si mentenanta.

HOLCIM - Romania 

Lucrari: 

Instalatia de transport si incarcare ciment - Fabrica de Ciment Alesd - Bihor. Instalatii electrice si automatizari Fabrica de ciment Campulung Muscel: Montaj instalatii electrice, tablouri electrice aparataj de camp si trasee cabluri - silozuri faina; Montaj instalatii electrice, tablouri electrice, aparataj de camp si trasee cabluri transport clinker; Montaj instalatii electrice, tablouri electrice si trasee cabluri filtre desprafuire si emanatii toxice; Montaj instalatii electrice, tablouri electrice, aparataj de camp si trasee cabluri transport pe benzi; Montaj instalatii electrice, tablouri electrice, aparataj de camp si trasee cabluri instalatii incarcare ciment vrac pe auto; Montaj instalatii electrice, tablouri electrice, aparataj de camp si trasee cabluri extractie ciment; Modernizare comanda si control celule medie tensiune Moara ciment.

S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A

Lucrari: 

Statia de tratare a apelor reziduale Petrosani (Danutoni) - instalatii electrice interioare si exterioare de forta, prize si iluminat; instalatii electrice de protectie impotriva trasnetelor; instalatii electrice de legare la pamant; automatizari. Statia de epurare a apelor Uricani - complet automatizata; aparataj si echipamente utilizate: pentru partea de joasa tensiune si automatizari - Siemens, pentru partea de medie tensiune - Schneider. Statia de captare a apelor Polatiste (modernizare microhidrocentrala) - achizitie echipament (actuator liniar, sursa neintreruptibila de curent); echipare electrica si integrare software.

Fabrica de PAL Kastamonu - Reghin, Romania 

Lucrari: 

Trasee de pat cabluri pentru cabluri electrice. Montaj cabluri, corpuri de iluminat, prize, tablouri, etc. Conexiuni electrice in tablourile de distributie si in camp. Teste PRAM si punere in functiune.

Autocom Amicii 

Lucrari: 

Proiectare si montaj dulap de distributie general, compensare energie reactiva si extindere flux tehnologic. Instalatii electrice pentru iluminat si prize.

Instalatii electrice supermagazine

Lucrari: 

Instalatii electrice de forta, prize si iluminat interior si exterior. Montaj tablouri electrice, conexiuni. Verificari si puneri in functiune. Interventii si mentenanta.