Euroelectric

Statie de incarcare vehicule electrice SIAE-2P-T32-01
Statie de incarcare vehicule electrice SIAE-1P-T32-01
Statie de incarcare vehicule electrice SIAE-1P-M16-01

 

Stație încarcare vehicul electric trifazată 2x22 kW SIAE-2P-T32-01

Staţie încarcare vehicul electric trifazată ce permite încărcarea simultană a doua vehicule  electrice. Alimentarea staţiei de încărcare se face cu o tensiune nominala de 400V AC, suportând un curent nominal de până la 32A.

Stația de încarcare dispune de un display de 7 inch de tip touchscreen, pe care se monitorizeaza tensiunea, curentul, puterea consumată şi starea maşinii.

Comanda activării procesului de încărcare se face cu ajutorul unei cartele magnetice.

 

Stație încarcare vehicul electric trifazata 22kW SIAE-1P-T32-01

Stație încarcare vehicul electric trifazată ce permite încărcarea unui singur vehicul electric cu o putere de maxim 22kW. Monitorizarea și controlarea stației se poate face de la distanță prin telefonul mobil:  prin SMS  sau printr-o aplicație dedicată. În partea frontala există un sistem de monitorizare optică care ne indică starea proceselor (prezența tensiune, vehicul conectată, încărcare activă, eroare).

Fiind controlată prin GSM stația dispune de o antenă ce ne asigură un semnal puternic indiferent de starea vremii sau locul unde este amplasată.

  Stație încarcare vehicul electric monofată 4,5kW   SIAE-1P-M16-01

Stație încarcare vehicul electric destinata pentru uz personal. Se poate instala în garaj fiind alimentată de la o priză cu tensiune de 230V AC, puterea de încărcare este de până la 4.5kW. Acest model, are o încărcare mai lentă în comparaţie cu modelele trifazate .